rijschool Oud-Ootmarsum

Rijlessen in Oud-Ootmarsum volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Oud-Ootmarsum

0 KM
16 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Oud-Ootmarsum en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 52.4180102,6.9089293

Rijles in Oud-Ootmarsum volgen

kaart rijscholen Oud-Ootmarsum

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Oud-Ootmarsum of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Agelo, Goor, Haarle, Hezingen, Lattrop-Breklenkamp, Mander, Nutter, Ootmarsum, Oud-Ootmarsum, Reutum, Rossum, Tilligte, of Vasse woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Oud-Ootmarsum. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Hoogste kans van slagen in de buurt van Oud-Ootmarsum

Er is geen rijschool in Oud-Ootmarsum gevestigd, maar we hebben wel een overzicht gemaakt van rijscholen in de buurt. In Goor (2), Haarle (3), Reutum (1), en Vasse (1) zijn bijvoorbeeld wel scholen waar je rijlessen kunt volgen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Oud-Ootmarsum heb je in Reutum. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 86%.

Mocht je in Oud-Ootmarsum wonen, dan is Haarle de dichtstbijzijnde plaats met de meeste kans op een rijschool met plek. Er zijn daar 3 locaties met een gemiddeld slagingspercentage van 64% waar je kunt beginnen aan het behalen van je rijbewijs.

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier heel eenvoudig een proefles aan bij de rijschool vlakbij Oud-Ootmarsum. Tijdens een proefles kom je te weten of de school en rij-instructeur goed bevallen.
We wensen je heel veel rijplezier!