Rijscholen in Oud-Vossemeer

2 rijscholen gevonden in Oud-Vossemeer

Ben je op zoek naar een rijschool in Oud-Vossemeer of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je niet in Oud-Vossemeer, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Oud-Vossemeer werken ook in plaatsen als Bruinisse, De Heen, Halsteren, Lepelstraat, Nieuw-Vossemeer, Oud-Vossemeer, Poortvliet, Scherpenisse, Sint Annaland, Sint Philipsland, of Tholen

Slagingskans in Oud-Vossemeer

We hebben 2 rijscholen in Oud-Vossemeer voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 54%. Mocht er in Oud-Vossemeer geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Oud-Vossemeer (2), Sint Annaland (2), en Tholen (4). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Oud-Vossemeer aanbieden.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Oud-Vossemeer kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Sint Annaland uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 57%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Tholen. Daar zijn 4 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Tholen op 51%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Oud-Vossemeer. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Oud-Vossemeer

Statistieken voor Oud-Vossemeer

2

rijscholen

54%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Oud-Vossemeer en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Oud-Vossemeer zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Oud-Vossemeer

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Oud-Vossemeer?

  Er zijn 2 rijscholen in Oud-Vossemeer waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Oud-Vossemeer?

  De beste rijschool van Oud-Vossemeer is Autorijschool Rien van Dijke t.h.o.d.n. NXXT met een gemiddeld slagingspercentage van 62%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Oud-Vossemeer?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Oud-Vossemeer is 54%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Oud-Vossemeer?

  Een rijles bij een rijschool in Oud-Vossemeer kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Oud-Vossemeer volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Oud-Vossemeer kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Oud-Vossemeer en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Oud-Vossemeer rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Oud-Vossemeer te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Oud-Vossemeer heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.