Rijscholen in Ouddorp

2 rijscholen gevonden in Ouddorp

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Ouddorp of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je in de buurt van Ouddorp zoals Goedereede, Kinderdijk, Ouddorp, of Stellendam dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Ouddorp

We hebben 2 rijscholen in Ouddorp voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 85%. Mocht er in Ouddorp geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Ouddorp (2), en Stellendam (3). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Ouddorp aanbieden.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Ouddorp kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Ouddorp uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 85%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Stellendam. Daar zijn 3 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Stellendam op 61%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Ouddorp. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Ouddorp

Statistieken voor Ouddorp

2

rijscholen

85%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Ouddorp en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Ouddorp zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Ouddorp

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Ouddorp?

  Er zijn 2 rijscholen in Ouddorp waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Ouddorp?

  De beste rijschool van Ouddorp is Autorijschool Schraver met een gemiddeld slagingspercentage van 100%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Ouddorp?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Ouddorp is 85%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Ouddorp?

  Een rijles bij een rijschool in Ouddorp kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Ouddorp volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Ouddorp kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Ouddorp en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Ouddorp rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Ouddorp te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Ouddorp heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.