Rijscholen in Oude-Tonge

2 rijscholen gevonden in Oude-Tonge

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Oude-Tonge of omgeving! Woon je niet in Oude-Tonge, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Oude-Tonge werken ook in plaatsen als Achthuizen, Bruinisse, Den Bommel, Middelharnis, Nieuwe-Tonge, Oude-Tonge, Sommelsdijk, of Stad aan 't Haringvliet

Slagingskans in Oude-Tonge

Er zijn in Oude-Tonge 2 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 75%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Den Bommel (1), Middelharnis (2), Nieuwe-Tonge (2), en Oude-Tonge (2) een aantal rijscholen die rijlessen in Oude-Tonge aanbieden.

In Oude-Tonge ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 75%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Oude-Tonge.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Oude-Tonge. Daar zijn 2 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Oude-Tonge op 75%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Oude-Tonge. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Oude-Tonge
kaart rijscholen Oude-Tonge

Statistieken voor Oude-Tonge

2

rijscholen

75%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Oude-Tonge

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Oude-Tonge en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Oude-Tonge en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Oude-Tonge zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Oude-Tonge

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Oude-Tonge?

  Er zijn 2 rijscholen in Oude-Tonge waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Oude-Tonge?

  De beste rijschool van Oude-Tonge is Damen motor-rijopleidingen met een gemiddeld slagingspercentage van 92%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Oude-Tonge?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Oude-Tonge is 75%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Oude-Tonge?

  Een rijles bij een rijschool in Oude-Tonge kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Oude-Tonge volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Oude-Tonge kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Oude-Tonge en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Oude-Tonge rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Oude-Tonge te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Oude-Tonge heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.