rijschool Oude Wetering

Rijlessen in Oude Wetering volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Oude Wetering

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Oude Wetering en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 52.214167,4.644444

Rijles in Oude Wetering volgen

kaart rijscholen Oude Wetering

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Oude Wetering of omgeving! Woon je in de buurt van Oude Wetering zoals Aalsmeer, Abbenes, Alphen aan den Rijn, Buitenkaag, Burgerveen, Giessenburg, Hoogmade, Kaag, Kudelstaart, Leimuiden, Leimuiderbrug, Lisse, Lisserbroek, Nieuw Vennep, Nieuwe Wetering, Nieuwveen, Oud-Ade, Oude Wetering, Rijnsaterwoude, Rijpwetering, Rijsenhout, Roelofarendsveen, Sassenheim, Ter Aar, Warmond, Weteringbrug, of Woubrugge dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Oude Wetering

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Oude Wetering ook een aantal rijscholen. In Aalsmeer (8), Alphen aan den Rijn (24), Giessenburg (1), Kudelstaart (2), Lisse (9), Lisserbroek (1), Nieuw Vennep (10), Nieuwe Wetering (1), Oude Wetering (1), Rijnsaterwoude (1), Roelofarendsveen (3), Sassenheim (1), Ter Aar (3), Warmond (2), en Woubrugge (2) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Oude Wetering geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Lisserbroek uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 100%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Alphen aan den Rijn. Daar zijn 24 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Alphen aan den Rijn op 56%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Oude Wetering of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!