Rijscholen in Ouderkerk aan de Amstel

1 rijschool gevonden in Ouderkerk aan de Amstel

Ben je op zoek naar een rijschool in Ouderkerk aan de Amstel of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je in de buurt van Ouderkerk aan de Amstel zoals Aalsmeer, Abcoude, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam-Zuidoost, Diemen, Duivendrecht, Leimuiden, Meerkerk, Ouderkerk aan de Amstel, Schiphol, of Uithoorn dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Ouderkerk aan de Amstel

We hebben in Ouderkerk aan de Amstel maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Ouderkerk aan de Amstel kunnen kijken, zoals in Aalsmeer (8), Abcoude (2), Amstelveen (17), Amsterdam (197), Amsterdam-Zuidoost (23), Diemen (7), Duivendrecht (2), Ouderkerk aan de Amstel (1), en Uithoorn (6).

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Ouderkerk aan de Amstel heb je in Diemen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 65%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Amsterdam. Daar zijn 197 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Amsterdam op 56%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Ouderkerk aan de Amstel of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Ouderkerk aan de Amstel
kaart rijscholen Ouderkerk aan de Amstel

Statistieken voor Ouderkerk aan de Amstel

1

rijscholen

54%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Ouderkerk aan de Amstel

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Ouderkerk aan de Amstel en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Ouderkerk aan de Amstel en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Ouderkerk aan de Amstel zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Ouderkerk aan de Amstel

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Ouderkerk aan de Amstel?

  Er is 1 rijschool in Ouderkerk aan de Amstel waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Ouderkerk aan de Amstel?

  De beste rijschool van Ouderkerk aan de Amstel is Autorijschool Ouder-Amstel met een gemiddeld slagingspercentage van 54%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Ouderkerk aan de Amstel?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Ouderkerk aan de Amstel is 54%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Ouderkerk aan de Amstel?

  Een rijles bij een rijschool in Ouderkerk aan de Amstel kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Ouderkerk aan de Amstel volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Ouderkerk aan de Amstel kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Ouderkerk aan de Amstel en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Ouderkerk aan de Amstel rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Ouderkerk aan de Amstel te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Ouderkerk aan de Amstel heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.