Rijscholen in Ouderkerk aan den IJssel

2 rijscholen gevonden in Ouderkerk aan den IJssel

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Ouderkerk aan den IJssel of omgeving! Woon je in de buurt van Ouderkerk aan den IJssel zoals Alblasserdam, Berkenwoude, Capelle aan den IJssel, Gouderak, Kinderdijk, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel, Lekkerkerk, Moordrecht, Nieuw-Lekkerland, Nieuwerkerk aan den IJssel, Noorden, Ouderkerk aan den IJssel, Ridderkerk, of Rotterdam dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Ouderkerk aan den IJssel

We hebben 2 rijscholen in Ouderkerk aan den IJssel voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 42%. Mocht er in Ouderkerk aan den IJssel geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Alblasserdam (8), Capelle aan den IJssel (22), Gouderak (2), Krimpen aan de Lek (1), Krimpen aan den IJssel (8), Moordrecht (3), Nieuw-Lekkerland (1), Nieuwerkerk aan den IJssel (8), Ouderkerk aan den IJssel (2), Ridderkerk (14), en Rotterdam (303). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Ouderkerk aan den IJssel aanbieden.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Ouderkerk aan den IJssel kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Gouderak uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 66%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Rotterdam. Daar zijn 303 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Rotterdam op 44%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Ouderkerk aan den IJssel. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Ouderkerk aan den IJssel

Statistieken voor Ouderkerk aan den IJssel

2

rijscholen

42%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Ouderkerk aan den IJssel en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Ouderkerk aan den IJssel zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Ouderkerk aan den IJssel

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Ouderkerk aan den IJssel?

  Er zijn 2 rijscholen in Ouderkerk aan den IJssel waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Ouderkerk aan den IJssel?

  De beste rijschool van Ouderkerk aan den IJssel is Verkeersschool "Jaco van der Male" met een gemiddeld slagingspercentage van 65%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Ouderkerk aan den IJssel?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Ouderkerk aan den IJssel is 42%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Ouderkerk aan den IJssel?

  Een rijles bij een rijschool in Ouderkerk aan den IJssel kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Ouderkerk aan den IJssel volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Ouderkerk aan den IJssel kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Ouderkerk aan den IJssel en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Ouderkerk aan den IJssel rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Ouderkerk aan den IJssel te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Ouderkerk aan den IJssel heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.