Rijscholen in Oudeschoot

1 rijschool gevonden in Oudeschoot

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Oudeschoot of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je niet in Oudeschoot, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Oudeschoot werken ook in plaatsen als Bontebok, De Knipe, Heerenveen, Jonkerslân, Katlijk, Langezwaag, Luinjeberd, Luxwoude, Mildam, Nieuwehorne, Nieuweschoot, Nijehaske, Nijeholtpade, Nijeholtwolde, Nijelamer, Oldeholtpade, Oldeholtwolde, Oldelamer, Oranjewoud, Oudehaske, Oudehorne, Oudeschoot, Rotstergaast, Rottum, Sintjohannesga, Sonnega, Ter Idzard, Tjalleberd, of Wolvega

Slagingskans in Oudeschoot

We hebben in Oudeschoot maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Oudeschoot kunnen kijken, zoals in Heerenveen (15), Katlijk (1), Nieuwehorne (1), Oranjewoud (1), Oudeschoot (1), Rottum (1), Sonnega (1), en Wolvega (9).

Zo ligt in Oudeschoot het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 100%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Oudeschoot.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Heerenveen. Daar zijn 15 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Heerenveen op 63%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Oudeschoot of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Oudeschoot

Statistieken voor Oudeschoot

1

rijscholen

100%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Oudeschoot en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Oudeschoot zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Oudeschoot

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Oudeschoot?

  Er is 1 rijschool in Oudeschoot waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Oudeschoot?

  De beste rijschool van Oudeschoot is Verkeerscoach van Gorkum met een gemiddeld slagingspercentage van 100%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Oudeschoot?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Oudeschoot is 100%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Oudeschoot?

  Een rijles bij een rijschool in Oudeschoot kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Oudeschoot volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Oudeschoot kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Oudeschoot en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Oudeschoot rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Oudeschoot te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Oudeschoot heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.