Rijscholen in Oudkarspel

1 rijschool gevonden in Oudkarspel

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Oudkarspel of omgeving! Of je nou in Oudkarspel woont of in de buurt zoals in 't Veld, Alkmaar, Bergen, Broek op Langedijk, Dirkshorn, Haringhuizen, Heerhugowaard, Hensbroek, Koedijk, Nieuwe Niedorp, Noord-Scharwoude, Obdam, Oude-Niedorp, Oudkarspel, Schagen, Schoorl, Sint Pancras, Tuitjenhorn, Waarland, Warmenhuizen, Zijdewind, of Zuid-Scharwoude, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Oudkarspel

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Oudkarspel ook een aantal rijscholen. In Alkmaar (30), Bergen (3), Dirkshorn (1), Heerhugowaard (21), Hensbroek (1), Koedijk (1), Nieuwe Niedorp (2), Noord-Scharwoude (2), Oudkarspel (1), Schagen (7), Schoorl (1), Tuitjenhorn (1), Waarland (1), Warmenhuizen (1), en Zuid-Scharwoude (1) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Oudkarspel geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

Zo ligt in Oudkarspel het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 81%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Oudkarspel.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Alkmaar. Daar zijn 30 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Alkmaar op 58%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Oudkarspel of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Oudkarspel
kaart rijscholen Oudkarspel

Statistieken voor Oudkarspel

1

rijscholen

81%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Oudkarspel

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Oudkarspel en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Oudkarspel en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Oudkarspel zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Oudkarspel

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Oudkarspel?

  Er is 1 rijschool in Oudkarspel waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Oudkarspel?

  De beste rijschool van Oudkarspel is RoAD-Rookhuijzen Advanced Driving met een gemiddeld slagingspercentage van 81%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Oudkarspel?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Oudkarspel is 81%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Oudkarspel?

  Een rijles bij een rijschool in Oudkarspel kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Oudkarspel volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Oudkarspel kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Oudkarspel en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Oudkarspel rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Oudkarspel te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Oudkarspel heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.