Rijscholen in Pannerden

1 rijschool gevonden in Pannerden

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Pannerden of omgeving! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Aerdt, Angeren, Babberich, Doornenburg, Duiven, Erlecom, Gendt, Groessen, Herwen, Kekerdom, Leuth, Lobith, Loo, Millingen aan de Rijn, Pannerden, Tolkamer, of Zevenaar woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Pannerden. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Pannerden

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Pannerden ook een aantal rijscholen. In Doornenburg (1), Duiven (10), Gendt (2), Groessen (1), Leuth (1), Millingen aan de Rijn (1), Pannerden (1), Tolkamer (2), en Zevenaar (7) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Pannerden geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Groessen uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 74%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Duiven. Daar zijn 10 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Duiven op 63%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Pannerden of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Pannerden

Statistieken voor Pannerden

1

rijscholen

55%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Pannerden en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Pannerden zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Pannerden

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Pannerden?

  Er is 1 rijschool in Pannerden waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Pannerden?

  De beste rijschool van Pannerden is Autorijschool Evers met een gemiddeld slagingspercentage van 55%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Pannerden?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Pannerden is 55%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Pannerden?

  Een rijles bij een rijschool in Pannerden kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Pannerden volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Pannerden kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Pannerden en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Pannerden rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Pannerden te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Pannerden heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.