Rijscholen in Panningen

2 rijscholen gevonden in Panningen

Ben je op zoek naar een rijschool in Panningen of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Of je nou in Panningen woont of in de buurt zoals in Beesel, Beringe, Egchel, Grashoek, Heibloem, Helden, Kessel, Koningslust, Maasbree, Meijel, Neer, Panningen, of Roggel, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Panningen

We hebben 2 rijscholen in Panningen voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 57%. Mocht er in Panningen geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Beringe (3), Helden (2), Koningslust (1), Maasbree (2), Meijel (4), en Panningen (2). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Panningen aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Panningen heb je in Maasbree. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 77%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Meijel. Daar zijn 4 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Meijel op 59%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Panningen. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Panningen

Statistieken voor Panningen

2

rijscholen

57%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Panningen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Panningen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Panningen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Panningen?

  Er zijn 2 rijscholen in Panningen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Panningen?

  De beste rijschool van Panningen is Rijschool KAS met een gemiddeld slagingspercentage van 64%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Panningen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Panningen is 57%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Panningen?

  Een rijles bij een rijschool in Panningen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Panningen volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Panningen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Panningen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Panningen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Panningen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Panningen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.