Rijscholen in Papendrecht

10 rijscholen gevonden in Papendrecht

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Papendrecht of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Of je nou in Papendrecht woont of in de buurt zoals in 's-Gravendeel, Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Kinderdijk, Nieuw-Lekkerland, Noorden, Oud-Alblas, Papendrecht, Ridderkerk, Sliedrecht, Wijngaarden, of Zwijndrecht, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Papendrecht

Hier tref je een overzicht van alle 10 rijscholen in Papendrecht waaruit je kunt kiezen.

Het gemiddelde slagingspercentage in Papendrecht ligt met 49% heel wat lager dan het landelijk gemiddelde van 57%. Let er dus goed op wanneer je een rijschool uitkiest dat deze goede recensies heeft en een slagingspercentage dat niet te ver onder het gemiddelde (57%) van Nederland ligt .

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Heb je de juiste rijschool in Papendrecht gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Papendrecht
kaart rijscholen Papendrecht

Statistieken voor Papendrecht

10

rijscholen

49%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Papendrecht zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Papendrecht

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Papendrecht?

  Er zijn 10 rijscholen in Papendrecht waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Papendrecht?

  De beste rijschool van Papendrecht is Rijschool Michel Brilman met een gemiddeld slagingspercentage van 70%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Papendrecht?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Papendrecht is 49%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Papendrecht?

  Een rijles bij een rijschool in Papendrecht kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Papendrecht volgen?

  Bij een van de 10 rijscholen in Papendrecht kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Papendrecht en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Papendrecht rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Papendrecht te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Papendrecht heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.