rijschool Pijnacker

Rijlessen in Pijnacker volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Pijnacker

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Pijnacker en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 52.003371,4.4346532

Rijles in Pijnacker volgen

kaart rijscholen Pijnacker

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Pijnacker of omgeving! Woon je in de buurt van Pijnacker zoals Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Delfgauw, Delft, Den Haag, Den Hoorn, Nootdorp, Pijnacker, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, of Zoetermeer dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Pijnacker

Hier tref je een overzicht van alle 17 rijscholen in Pijnacker waaruit je kunt kiezen.

Rijscholen in Pijnacker doen het met een gemiddeld slagingspercentage van 53% iets minder goed dan collega`s in de rest van Nederland. De kans van slagen tijdens het eerste rijexamen ligt 4% lager dan het landelijk gemiddelde van 57%. Let dus goed op als je met rijlessen gaat beginnen in Pijnacker dat je voor een rijschool kiest die een gemiddeld hogere score heeft.

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Heb je de juiste rijschool in Pijnacker gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!