Rijscholen in Poortugaal

4 rijscholen gevonden in Poortugaal

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Poortugaal of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Of je nou in Poortugaal woont of in de buurt zoals in Hoogvliet, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, of Vondelingenplaat, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Poortugaal

Er zijn in Poortugaal 4 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 51%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Hoogvliet (14), Pernis (1), Poortugaal (4), Rhoon (10), Rotterdam (303), Schiedam (39), Spijkenisse (26), en Vlaardingen (24) een aantal rijscholen die rijlessen in Poortugaal aanbieden.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Poortugaal kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Pernis uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 53%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Rotterdam. Daar zijn 303 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Rotterdam op 44%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Poortugaal. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Poortugaal

Statistieken voor Poortugaal

4

rijscholen

51%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Poortugaal en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Poortugaal zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Poortugaal

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Poortugaal?

  Er zijn 4 rijscholen in Poortugaal waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Poortugaal?

  De beste rijschool van Poortugaal is Rijschool Koers met een gemiddeld slagingspercentage van 68%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Poortugaal?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Poortugaal is 51%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Poortugaal?

  Een rijles bij een rijschool in Poortugaal kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Poortugaal volgen?

  Bij een van de 4 rijscholen in Poortugaal kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Poortugaal en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Poortugaal rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Poortugaal te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Poortugaal heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.