Rijscholen in Puttershoek

4 rijscholen gevonden in Puttershoek

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Puttershoek of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in 's-Gravendeel, Barendrecht, Dordrecht, Heerjansdam, Heinenoord, Hendrik-Ido-Ambacht, Maasdam, Mijnsheerenland, Mookhoek, Noorden, Puttershoek, Ridderkerk, Strijen, Westmaas, of Zwijndrecht woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Puttershoek. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Puttershoek

In Puttershoek hebben we 4 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 71% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in 's-Gravendeel (2), Barendrecht (28), Dordrecht (50), Heerjansdam (2), Heinenoord (2), Hendrik-Ido-Ambacht (10), Maasdam (2), Mijnsheerenland (2), Puttershoek (4), Ridderkerk (14), Strijen (1), Westmaas (1), en Zwijndrecht (16) rijscholen gevonden die in Puttershoek rijlessen verzorgen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Puttershoek kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Puttershoek uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 71%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Dordrecht. Daar zijn 50 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Dordrecht op 50%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Puttershoek. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Puttershoek

Statistieken voor Puttershoek

4

rijscholen

71%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Puttershoek en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Puttershoek zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Puttershoek

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Puttershoek?

  Er zijn 4 rijscholen in Puttershoek waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Puttershoek?

  De beste rijschool van Puttershoek is Autorijschool van Twist met een gemiddeld slagingspercentage van 87%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Puttershoek?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Puttershoek is 71%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Puttershoek?

  Een rijles bij een rijschool in Puttershoek kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Puttershoek volgen?

  Bij een van de 4 rijscholen in Puttershoek kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Puttershoek en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Puttershoek rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Puttershoek te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Puttershoek heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.