Rijscholen in Raamsdonksveer

4 rijscholen gevonden in Raamsdonksveer

Ben je op zoek naar een rijschool in Raamsdonksveer of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je niet in Raamsdonksveer, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Raamsdonksveer werken ook in plaatsen als 's-Gravenmoer, Den Hout, Dongen, Drimmelen, Dussen, Geertruidenberg, Hank, Made, Oosteind, Oosterhout, Raamsdonk, Raamsdonksveer, of Waspik

Slagingskans in Raamsdonksveer

We hebben 4 rijscholen in Raamsdonksveer voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 73%. Mocht er in Raamsdonksveer geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Dongen (10), Dussen (1), Geertruidenberg (1), Made (2), Oosterhout (22), en Raamsdonksveer (4). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Raamsdonksveer aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Raamsdonksveer heb je in Raamsdonksveer. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 73%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Oosterhout. Daar zijn 22 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Oosterhout op 57%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Raamsdonksveer. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Raamsdonksveer
kaart rijscholen Raamsdonksveer

Statistieken voor Raamsdonksveer

4

rijscholen

73%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Raamsdonksveer

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Raamsdonksveer en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Raamsdonksveer en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Raamsdonksveer zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Raamsdonksveer

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Raamsdonksveer?

  Er zijn 4 rijscholen in Raamsdonksveer waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Raamsdonksveer?

  De beste rijschool van Raamsdonksveer is Auto- en Motorrijschool Schipperen V.O.F. met een gemiddeld slagingspercentage van 86%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Raamsdonksveer?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Raamsdonksveer is 73%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Raamsdonksveer?

  Een rijles bij een rijschool in Raamsdonksveer kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Raamsdonksveer volgen?

  Bij een van de 4 rijscholen in Raamsdonksveer kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Raamsdonksveer en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Raamsdonksveer rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Raamsdonksveer te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Raamsdonksveer heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.