Rijscholen in Radio Kootwijk

1 rijschool gevonden in Radio Kootwijk

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Radio Kootwijk of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je in de buurt van Radio Kootwijk zoals Apeldoorn, Harskamp, Hoenderloo, Hoog Soeren, Kootwijk, Radio Kootwijk, of Ugchelen dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Radio Kootwijk

In Radio Kootwijk is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Apeldoorn (43), Harskamp (1), en Radio Kootwijk (1) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Zo ligt in Harskamp het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 67%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Radio Kootwijk.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Apeldoorn. Daar zijn 43 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Apeldoorn op 60%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Radio Kootwijk of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Radio Kootwijk
kaart rijscholen Radio Kootwijk

Statistieken voor Radio Kootwijk

1

rijscholen

38%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Radio Kootwijk

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Radio Kootwijk en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Radio Kootwijk en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Radio Kootwijk zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Radio Kootwijk

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Radio Kootwijk?

  Er is 1 rijschool in Radio Kootwijk waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Radio Kootwijk?

  De beste rijschool van Radio Kootwijk is LessenbijLeendert met een gemiddeld slagingspercentage van 38%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Radio Kootwijk?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Radio Kootwijk is 38%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Radio Kootwijk?

  Een rijles bij een rijschool in Radio Kootwijk kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Radio Kootwijk volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Radio Kootwijk kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Radio Kootwijk en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Radio Kootwijk rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Radio Kootwijk te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Radio Kootwijk heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.