Rijscholen in Reek

2 rijscholen gevonden in Reek

Ben je op zoek naar een rijschool in Reek of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je niet in Reek, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Reek werken ook in plaatsen als Balgoij, Escharen, Gassel, Grave, Herpen, Langenboom, Nederasselt, Niftrik, Overasselt, Ravenstein, Reek, Schaijk, Velp, Wijchen, Zeeland, of Zevenbergen

Slagingskans in Reek

In Reek hebben we 2 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 74% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Grave (3), Herpen (1), Ravenstein (2), Reek (2), Schaijk (2), Velp (7), Wijchen (11), Zeeland (1), en Zevenbergen (2) rijscholen gevonden die in Reek rijlessen verzorgen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Reek kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Reek uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 74%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Wijchen. Daar zijn 11 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Wijchen op 59%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Reek. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Reek

Statistieken voor Reek

2

rijscholen

74%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Reek en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Reek zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Reek

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Reek?

  Er zijn 2 rijscholen in Reek waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Reek?

  De beste rijschool van Reek is Van Beek uit Reek met een gemiddeld slagingspercentage van 75%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Reek?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Reek is 74%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Reek?

  Een rijles bij een rijschool in Reek kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Reek volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Reek kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Reek en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Reek rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Reek te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Reek heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.