Rijscholen in Reeuwijk

2 rijscholen gevonden in Reeuwijk

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Reeuwijk of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je in de buurt van Reeuwijk zoals Bodegraven, Boskoop, Driebruggen, Gouda, Gouderak, Haastrecht, Hekendorp, Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerbrug, Reeuwijk, Waarder, Waddinxveen, of Zwammerdam dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Reeuwijk

In Reeuwijk hebben we 2 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 59% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Bodegraven (8), Boskoop (6), Driebruggen (2), Gouda (27), Gouderak (2), Haastrecht (2), Moerkapelle (1), Moordrecht (3), Nieuwerbrug (2), Reeuwijk (2), Waarder (1), Waddinxveen (6), en Zwammerdam (1) rijscholen gevonden die in Reeuwijk rijlessen verzorgen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Reeuwijk heb je in Moerkapelle. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 73%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Gouda. Daar zijn 27 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Gouda op 43%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Reeuwijk. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Reeuwijk

Statistieken voor Reeuwijk

2

rijscholen

59%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Reeuwijk en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Reeuwijk zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Reeuwijk

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Reeuwijk?

  Er zijn 2 rijscholen in Reeuwijk waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Reeuwijk?

  De beste rijschool van Reeuwijk is Info Drive met een gemiddeld slagingspercentage van 63%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Reeuwijk?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Reeuwijk is 59%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Reeuwijk?

  Een rijles bij een rijschool in Reeuwijk kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Reeuwijk volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Reeuwijk kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Reeuwijk en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Reeuwijk rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Reeuwijk te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Reeuwijk heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.