Rijscholen in Renswoude

2 rijscholen gevonden in Renswoude

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Renswoude of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Achterveld, Barneveld, Bennekom, De Glind, De Klomp, Ede, Ederveen, Leusden, Lunteren, Overberg, Renswoude, Scherpenzeel, Veenendaal, of Woudenberg woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Renswoude. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Renswoude

We hebben 2 rijscholen in Renswoude voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 71%. Mocht er in Renswoude geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Achterveld (1), Barneveld (12), Bennekom (2), Ede (30), Leusden (15), Lunteren (3), Renswoude (2), Scherpenzeel (4), Veenendaal (16), en Woudenberg (6). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Renswoude aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Renswoude heb je in Achterveld. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 83%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Ede. Daar zijn 30 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Ede op 61%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Renswoude. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Renswoude
kaart rijscholen Renswoude

Statistieken voor Renswoude

2

rijscholen

71%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Renswoude en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Renswoude zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Renswoude

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Renswoude?

  Er zijn 2 rijscholen in Renswoude waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Renswoude?

  De beste rijschool van Renswoude is Autorijschool van Manen met een gemiddeld slagingspercentage van 71%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Renswoude?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Renswoude is 71%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Renswoude?

  Een rijles bij een rijschool in Renswoude kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Renswoude volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Renswoude kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Renswoude en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Renswoude rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Renswoude te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Renswoude heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.