Rijscholen in Reutum

1 rijschool gevonden in Reutum

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Reutum of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je in de buurt van Reutum zoals Agelo, Albergen, Fleringen, Haarle, Hezingen, Mander, Manderveen, Nutter, Ootmarsum, Oud-Ootmarsum, Reutum, Rossum, Saasveld, Tilligte, Tubbergen, Vasse, of Weerselo dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Reutum

We hebben in Reutum maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Reutum kunnen kijken, zoals in Albergen (1), Haarle (3), Reutum (1), Vasse (1), en Weerselo (1).

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Reutum heb je in Reutum. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 86%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Haarle. Daar zijn 3 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Haarle op 64%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Reutum of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Reutum

Statistieken voor Reutum

1

rijscholen

86%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Reutum en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Reutum zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Reutum

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Reutum?

  Er is 1 rijschool in Reutum waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Reutum?

  De beste rijschool van Reutum is Autorijschool Brunninkhuis met een gemiddeld slagingspercentage van 86%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Reutum?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Reutum is 86%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Reutum?

  Een rijles bij een rijschool in Reutum kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Reutum volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Reutum kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Reutum en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Reutum rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Reutum te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Reutum heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.