Rijscholen in Rhenen

3 rijscholen gevonden in Rhenen

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Rhenen of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je niet in Rhenen, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Rhenen werken ook in plaatsen als Bennekom, Druten, Echteld, Eck en Wiel, Elst, IJzendoorn, Ingen, Kesteren, Lienden, Ochten, Ommeren, Opheusden, Rhenen, Veenendaal, of Wageningen

Slagingskans in Rhenen

In Rhenen hebben we 3 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 41% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Bennekom (2), Druten (1), Eck en Wiel (1), Elst (10), Lienden (4), Ochten (2), Opheusden (1), Rhenen (3), Veenendaal (16), en Wageningen (6) rijscholen gevonden die in Rhenen rijlessen verzorgen.

In Opheusden ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 77%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Rhenen.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Veenendaal. Daar zijn 16 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Veenendaal op 61%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Rhenen. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Rhenen
kaart rijscholen Rhenen

Statistieken voor Rhenen

3

rijscholen

41%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Rhenen

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Rhenen en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Rhenen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Rhenen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Rhenen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Rhenen?

  Er zijn 3 rijscholen in Rhenen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Rhenen?

  De beste rijschool van Rhenen is Fox Rijschool Rhenen met een gemiddeld slagingspercentage van 69%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Rhenen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Rhenen is 41%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Rhenen?

  Een rijles bij een rijschool in Rhenen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Rhenen volgen?

  Bij een van de 3 rijscholen in Rhenen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Rhenen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Rhenen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Rhenen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Rhenen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.