Rijscholen in Ried

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Ried of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je in de buurt van Ried zoals Baaium, Berltsum, Bitgum, Bitgummole, Boer, Dongjum, Dronryp, Firdgum, Franeker, Herbaijum, Húns, Klooster-Lidlum, Menaam, Minnertsga, Oosterbierum, Peins, Pietersbierum, Ried, Schalsum, Sexbierum, Sint Annaparochie, Sint Jacobiparochie, Skingen, Slappeterp, Tzum, Tzummarum, Westhoek, Wier, Wjelsryp, of Zweins dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Hoogste kans van slagen in de buurt van Ried

In Ried zelf is geen rijschool gevestigd, maar je kunt altijd in de omgeving terecht voor rijlessen. Zo hebben we in Dronryp (1), Franeker (5), Menaam (1), Minnertsga (1), en Sint Annaparochie (1) rijscholen voor je gevonden waar je je rijbewijs kunt halen.

In Dronryp ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 68%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Ried.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Franeker. Daar zijn 5 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde ligt in Franeker op 54%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in de buurt van Ried. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Ried

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Ried zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen: