Rijscholen in Rijen

2 rijscholen gevonden in Rijen

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Rijen of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Of je nou in Rijen woont of in de buurt zoals in Bavel, Dongen, Dorst, Drunen, Gilze, Hulten, Molenschot, Oosterhout, Riel, Rijen, Rijsbergen, Tilburg, of Vlijmen, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Rijen

We hebben 2 rijscholen in Rijen voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 47%. Mocht er in Rijen geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Bavel (2), Dongen (10), Drunen (3), Gilze (2), Oosterhout (22), Riel (1), Rijen (2), Rijsbergen (4), Tilburg (84), en Vlijmen (9). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Rijen aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Rijen heb je in Riel. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 93%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Tilburg. Daar zijn 84 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Tilburg op 56%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Rijen. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Rijen

Statistieken voor Rijen

2

rijscholen

47%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Rijen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Rijen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Rijen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Rijen?

  Er zijn 2 rijscholen in Rijen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Rijen?

  De beste rijschool van Rijen is Autorijschool Keep Driving met een gemiddeld slagingspercentage van 60%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Rijen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Rijen is 47%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Rijen?

  Een rijles bij een rijschool in Rijen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Rijen volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Rijen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Rijen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Rijen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Rijen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Rijen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.