Rijscholen in Rijnsaterwoude

1 rijschool gevonden in Rijnsaterwoude

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Rijnsaterwoude of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je niet in Rijnsaterwoude, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Rijnsaterwoude werken ook in plaatsen als Aalsmeer, Aarlanderveen, Abbenes, Alphen aan den Rijn, Burgerveen, Giessenburg, Hoogmade, Kaag, Kudelstaart, Leimuiden, Leimuiderbrug, Nieuw Vennep, Nieuwe Wetering, Nieuwveen, Oud-Ade, Oude Wetering, Rijnsaterwoude, Rijpwetering, Rijsenhout, Roelofarendsveen, Ter Aar, Vrouwenakker, Weteringbrug, Woubrugge, of Zevenhoven

Slagingskans in Rijnsaterwoude

We hebben in Rijnsaterwoude maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Rijnsaterwoude kunnen kijken, zoals in Aalsmeer (8), Alphen aan den Rijn (24), Giessenburg (1), Kudelstaart (2), Nieuw Vennep (10), Nieuwe Wetering (1), Oude Wetering (1), Rijnsaterwoude (1), Roelofarendsveen (3), Ter Aar (3), en Woubrugge (2).

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Rijnsaterwoude heb je in Giessenburg. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 85%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Alphen aan den Rijn. Daar zijn 24 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Alphen aan den Rijn op 56%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Rijnsaterwoude of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Rijnsaterwoude

Statistieken voor Rijnsaterwoude

1

rijscholen

68%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Rijnsaterwoude en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Rijnsaterwoude zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Rijnsaterwoude

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Rijnsaterwoude?

  Er is 1 rijschool in Rijnsaterwoude waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Rijnsaterwoude?

  De beste rijschool van Rijnsaterwoude is Rijschool 2thePoint met een gemiddeld slagingspercentage van 68%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Rijnsaterwoude?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Rijnsaterwoude is 68%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Rijnsaterwoude?

  Een rijles bij een rijschool in Rijnsaterwoude kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Rijnsaterwoude volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Rijnsaterwoude kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Rijnsaterwoude en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Rijnsaterwoude rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Rijnsaterwoude te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Rijnsaterwoude heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.