Rijscholen in Rijnsburg

6 rijscholen gevonden in Rijnsburg

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Rijnsburg of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je niet in Rijnsburg, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Rijnsburg werken ook in plaatsen als Katwijk, Leiden, Noordwijk, Oegstgeest, Rijnsburg, Sassenheim, Valkenburg, Voorhout, Voorschoten, of Wassenaar

Slagingskans in Rijnsburg

Hier tref je een overzicht van alle 6 rijscholen in Rijnsburg waaruit je kunt kiezen.

Het gemiddelde slagingspercentage van rijscholen in Rijnsburg ligt op 65%. Dat is met 8% een stuk hoger dan het landelijk gemiddelde van 57%. Dat moet dan voor jou ook een succes worden!

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Heb je de juiste rijschool in Rijnsburg gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Rijnsburg

Statistieken voor Rijnsburg

6

rijscholen

65%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Rijnsburg en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Rijnsburg zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Rijnsburg

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Rijnsburg?

  Er zijn 6 rijscholen in Rijnsburg waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Rijnsburg?

  De beste rijschool van Rijnsburg is Rijschool Martijn met een gemiddeld slagingspercentage van 93%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Rijnsburg?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Rijnsburg is 65%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Rijnsburg?

  Een rijles bij een rijschool in Rijnsburg kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Rijnsburg volgen?

  Bij een van de 6 rijscholen in Rijnsburg kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Rijnsburg en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Rijnsburg rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Rijnsburg te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Rijnsburg heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.