Rijscholen in Rijssen

9 rijscholen gevonden in Rijssen

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Rijssen of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je in de buurt van Rijssen zoals Holten, Markelo, Nieuw Heeten, Nijverdal, Okkenbroek, Rijssen, of Zuna dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Rijssen

Hier tref je een overzicht van alle 9 rijscholen in Rijssen waaruit je kunt kiezen.

Met een gemiddeld slagingspercentage van 61% doen rijscholen in Rijssen het iets beter dan het landelijk gemiddelde van 57%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Is er in Rijssen een rijschool die bij je past? Je kunt daar dan direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Rijssen

Statistieken voor Rijssen

9

rijscholen

61%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Rijssen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Rijssen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Rijssen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Rijssen?

  Er zijn 9 rijscholen in Rijssen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Rijssen?

  De beste rijschool van Rijssen is Marissink Rijopleidingen met een gemiddeld slagingspercentage van 85%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Rijssen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Rijssen is 61%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Rijssen?

  Een rijles bij een rijschool in Rijssen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Rijssen volgen?

  Bij een van de 9 rijscholen in Rijssen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Rijssen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Rijssen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Rijssen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Rijssen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.