rijschool Rijswijk

Rijlessen in Rijswijk volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Rijswijk

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Rijswijk en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 52.05558,4.33495

Rijles in Rijswijk volgen

kaart rijscholen Rijswijk

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Rijswijk of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je niet in Rijswijk, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Rijswijk werken ook in plaatsen als Delfgauw, Delft, Den Haag, Den Hoorn, Kwintsheul, Leiderdorp, Leidschendam, Nootdorp, Pijnacker, Rijswijk, Voorburg, Wassenaar, Wateringen, of Zoetermeer

Slagingskans in Rijswijk

Rijswijk heeft in totaal 36 rijscholen. Dit zijn relatief veel locaties waar je rijles kunt volgen. Wij hebben hier een overzicht van de beste scholen gemaakt waaruit je kunt kiezen.

Rijscholen in Rijswijk doen het gemiddeld 8% minder goed dan hun collega`s in Nederland. Slechts 49% slaagt voor het eerste rijexamen in Rijswijk. Zoek altijd een rijschool met een hoog slagingspercentage en goede ervaringen.

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Is er in Rijswijk een rijschool die bij je past? Je kunt daar dan direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!