Rijscholen in Rijswijk

36 rijscholen gevonden in Rijswijk

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Rijswijk of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je niet in Rijswijk, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Rijswijk werken ook in plaatsen als Delfgauw, Delft, Den Haag, Den Hoorn, Kwintsheul, Leiderdorp, Leidschendam, Nootdorp, Pijnacker, Rijswijk, Voorburg, Wassenaar, Wateringen, of Zoetermeer

Slagingskans in Rijswijk

Rijswijk heeft in totaal 36 rijscholen. Dit zijn relatief veel locaties waar je rijles kunt volgen. Wij hebben hier een overzicht van de beste scholen gemaakt waaruit je kunt kiezen.

Rijscholen in Rijswijk doen het gemiddeld 8% minder goed dan hun collega`s in Nederland. Slechts 49% slaagt voor het eerste rijexamen in Rijswijk. Zoek altijd een rijschool met een hoog slagingspercentage en goede ervaringen.

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Is er in Rijswijk een rijschool die bij je past? Je kunt daar dan direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Rijswijk

Statistieken voor Rijswijk

36

rijscholen

49%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

alle rijscholen in Rijswijk bekijken?

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Rijswijk zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Rijswijk

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Rijswijk?

  Er zijn 36 rijscholen in Rijswijk waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Rijswijk?

  De beste rijschool van Rijswijk is Rema Verkeersschool met een gemiddeld slagingspercentage van 100%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Rijswijk?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Rijswijk is 49%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Rijswijk?

  Een rijles bij een rijschool in Rijswijk kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Rijswijk volgen?

  Bij een van de 36 rijscholen in Rijswijk kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Rijswijk en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Rijswijk rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Rijswijk te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Rijswijk heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.