Rijscholen in Rockanje

2 rijscholen gevonden in Rockanje

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Rockanje of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je niet in Rockanje, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Rockanje werken ook in plaatsen als Brielle, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Rockanje, Stellendam, Tinte, of Vierpolders

Slagingskans in Rockanje

Er zijn in Rockanje 2 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 55%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Brielle (2), Hellevoetsluis (11), Oostvoorne (1), Rockanje (2), en Stellendam (3) een aantal rijscholen die rijlessen in Rockanje aanbieden.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Rockanje kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Stellendam uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 61%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Hellevoetsluis. Daar zijn 11 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Hellevoetsluis op 57%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Rockanje. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Rockanje

Statistieken voor Rockanje

2

rijscholen

55%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Rockanje en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Rockanje zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Rockanje

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Rockanje?

  Er zijn 2 rijscholen in Rockanje waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Rockanje?

  De beste rijschool van Rockanje is Autorijschool Wim Kruisinga met een gemiddeld slagingspercentage van 68%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Rockanje?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Rockanje is 55%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Rockanje?

  Een rijles bij een rijschool in Rockanje kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Rockanje volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Rockanje kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Rockanje en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Rockanje rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Rockanje te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Rockanje heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.