Rijscholen in Roelofarendsveen

3 rijscholen gevonden in Roelofarendsveen

Ben je op zoek naar een rijschool in Roelofarendsveen of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Abbenes, Alphen aan den Rijn, Buitenkaag, Giessenburg, Hazerswoude Rijndijk, Hoogmade, Kaag, Koudekerk aan den Rijn, Leiden, Leiderdorp, Leimuiden, Leimuiderbrug, Lisse, Nieuwe Wetering, Oegstgeest, Oud-Ade, Oude Wetering, Rijnsaterwoude, Rijpwetering, Roelofarendsveen, Sassenheim, Warmond, Weteringbrug, Woubrugge, of Zoeterwoude woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Roelofarendsveen. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Roelofarendsveen

In Roelofarendsveen hebben we 3 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 64% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Alphen aan den Rijn (24), Giessenburg (1), Hazerswoude Rijndijk (1), Leiden (32), Leiderdorp (14), Lisse (9), Nieuwe Wetering (1), Oegstgeest (5), Oude Wetering (1), Rijnsaterwoude (1), Roelofarendsveen (3), Sassenheim (1), Warmond (2), Woubrugge (2), en Zoeterwoude (4) rijscholen gevonden die in Roelofarendsveen rijlessen verzorgen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Roelofarendsveen kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Giessenburg uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 85%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Leiden. Daar zijn 32 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Leiden op 59%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Roelofarendsveen. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Roelofarendsveen
kaart rijscholen Roelofarendsveen

Statistieken voor Roelofarendsveen

3

rijscholen

64%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Roelofarendsveen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Roelofarendsveen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Roelofarendsveen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Roelofarendsveen?

  Er zijn 3 rijscholen in Roelofarendsveen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Roelofarendsveen?

  De beste rijschool van Roelofarendsveen is Autorijschool John van der Poel met een gemiddeld slagingspercentage van 78%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Roelofarendsveen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Roelofarendsveen is 64%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Roelofarendsveen?

  Een rijles bij een rijschool in Roelofarendsveen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Roelofarendsveen volgen?

  Bij een van de 3 rijscholen in Roelofarendsveen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Roelofarendsveen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Roelofarendsveen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Roelofarendsveen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Roelofarendsveen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.