Rijscholen in Rozenburg

6 rijscholen gevonden in Rozenburg

Ben je op zoek naar een rijschool in Rozenburg of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je in de buurt van Rozenburg zoals Aalsmeer, Aalsmeerderbrug, Amstelveen, Badhoevedorp, Burgerveen, De Kwakel, Hoofddorp, Kudelstaart, Leimuiderbrug, Luchthaven Schiphol, Nieuw Vennep, Oude Meer, Rijsenhout, Rozenburg, Schiphol, Schiphol-Rijk, of Uithoorn dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Rozenburg

Hier tref je een overzicht van alle 6 rijscholen in Rozenburg waaruit je kunt kiezen.

Rijscholen in Rozenburg doen het gemiddeld 11% minder goed dan hun collega`s in Nederland. Slechts 46% slaagt voor het eerste rijexamen in Rozenburg. Zoek altijd een rijschool met een hoog slagingspercentage en goede ervaringen.

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Heb je de juiste rijschool in Rozenburg gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Rozenburg
kaart rijscholen Rozenburg

Statistieken voor Rozenburg

6

rijscholen

46%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Rozenburg

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Rozenburg en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Rozenburg en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Rozenburg zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Rozenburg

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Rozenburg?

  Er zijn 6 rijscholen in Rozenburg waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Rozenburg?

  De beste rijschool van Rozenburg is Autorijschool West met een gemiddeld slagingspercentage van 62%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Rozenburg?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Rozenburg is 46%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Rozenburg?

  Een rijles bij een rijschool in Rozenburg kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Rozenburg volgen?

  Bij een van de 6 rijscholen in Rozenburg kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Rozenburg en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Rozenburg rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Rozenburg te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Rozenburg heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.