Rijscholen in Rucphen

1 rijschool gevonden in Rucphen

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Rucphen of omgeving? Dat komt goed uit! Of je nou in Rucphen woont of in de buurt zoals in Bosschenhoofd, Chaam, Etten-Leur, Hoeven, Made, Moerdijk, Oudenbosch, Roosendaal, Rucphen, Schijf, Sint Willebrord, Sprundel, Zegge, of Zundert, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Rucphen

In Rucphen is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Chaam (1), Etten-Leur (18), Hoeven (3), Made (2), Moerdijk (1), Roosendaal (14), Rucphen (1), Sint Willebrord (5), Sprundel (1), en Zundert (6) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Moerdijk uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 69%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Etten-Leur. Daar zijn 18 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Etten-Leur op 45%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Rucphen of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Rucphen

Statistieken voor Rucphen

1

rijscholen

49%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Rucphen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Rucphen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Rucphen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Rucphen?

  Er is 1 rijschool in Rucphen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Rucphen?

  De beste rijschool van Rucphen is Autorijschool T. Coremans met een gemiddeld slagingspercentage van 49%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Rucphen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Rucphen is 49%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Rucphen?

  Een rijles bij een rijschool in Rucphen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Rucphen volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Rucphen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Rucphen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Rucphen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Rucphen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Rucphen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.