Rijscholen in Ruurlo

4 rijscholen gevonden in Ruurlo

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Ruurlo of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Of je nou in Ruurlo woont of in de buurt zoals in Barchem, Borculo, Heurne, Mariënvelde, Neede, of Ruurlo, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Ruurlo

We hebben 4 rijscholen in Ruurlo voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 40%. Mocht er in Ruurlo geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Borculo (2), Neede (2), en Ruurlo (4). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Ruurlo aanbieden.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Ruurlo kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Borculo uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 68%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Ruurlo. Daar zijn 4 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Ruurlo op 40%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Ruurlo. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Ruurlo

Statistieken voor Ruurlo

4

rijscholen

40%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Ruurlo en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Ruurlo zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Ruurlo

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Ruurlo?

  Er zijn 4 rijscholen in Ruurlo waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Ruurlo?

  De beste rijschool van Ruurlo is Rijschool Notten met een gemiddeld slagingspercentage van 75%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Ruurlo?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Ruurlo is 40%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Ruurlo?

  Een rijles bij een rijschool in Ruurlo kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Ruurlo volgen?

  Bij een van de 4 rijscholen in Ruurlo kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Ruurlo en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Ruurlo rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Ruurlo te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Ruurlo heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.