Rijscholen in 's-Gravenpolder

1 rijschool gevonden in 's-Gravenpolder

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in 's-Gravenpolder of omgeving! Woon je in de buurt van 's-Gravenpolder zoals 's-Gravenpolder, 's-Heer-Abtskerke, 's-Heer-Arendskerke, 's-Heer-Hendrikskinderen, Baarland, Goes, Hansweert, Heinkenszand, Hoedekenskerke, Kapelle, Kattendijke, Kloetinge, Kwadendamme, Nisse, Oudelande, Ovezande, Schore, of Wilhelminadorp dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in 's-Gravenpolder

In 's-Gravenpolder is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals 's-Gravenpolder (1), 's-Heer-Arendskerke (1), Goes (13), Heinkenszand (3), Kapelle (2), Kattendijke (1), en Kloetinge (3) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Zo ligt in Kattendijke het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 94%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van 's-Gravenpolder.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Goes. Daar zijn 13 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Goes op 60%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in 's-Gravenpolder of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen 's-Gravenpolder
kaart rijscholen 's-Gravenpolder

Statistieken voor 's-Gravenpolder

1

rijscholen

78%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van 's-Gravenpolder en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in 's-Gravenpolder zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in 's-Gravenpolder

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in 's-Gravenpolder?

  Er is 1 rijschool in 's-Gravenpolder waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van 's-Gravenpolder?

  De beste rijschool van 's-Gravenpolder is Rijschool De Haan met een gemiddeld slagingspercentage van 78%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in 's-Gravenpolder?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in 's-Gravenpolder is 78%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in 's-Gravenpolder?

  Een rijles bij een rijschool in 's-Gravenpolder kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in 's-Gravenpolder volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in 's-Gravenpolder kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in 's-Gravenpolder en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in 's-Gravenpolder rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in 's-Gravenpolder te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in 's-Gravenpolder heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.