Rijscholen in 's-Gravenzande

12 rijscholen gevonden in 's-Gravenzande

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in 's-Gravenzande of omgeving? Dat komt goed uit! Of je nou in 's-Gravenzande woont of in de buurt zoals in 's-Gravenzande, De Lier, Den Haag, Europoort, Hoek van Holland, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Maasland, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Schipluiden, Ter Heijde, of Wateringen, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in 's-Gravenzande

Hier tref je een overzicht van alle 12 rijscholen in 's-Gravenzande waaruit je kunt kiezen.

Het gemiddelde slagingspercentage in 's-Gravenzande ligt met 52% heel wat lager dan het landelijk gemiddelde van 57%. Let er dus goed op wanneer je een rijschool uitkiest dat deze goede recensies heeft en een slagingspercentage dat niet te ver onder het gemiddelde (57%) van Nederland ligt .

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Is er in 's-Gravenzande een rijschool die bij je past? Je kunt daar dan direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen 's-Gravenzande

Statistieken voor 's-Gravenzande

12

rijscholen

52%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

alle rijscholen in 's-Gravenzande bekijken?

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in 's-Gravenzande zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in 's-Gravenzande

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in 's-Gravenzande?

  Er zijn 12 rijscholen in 's-Gravenzande waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van 's-Gravenzande?

  De beste rijschool van 's-Gravenzande is Storm opleidingen met een gemiddeld slagingspercentage van 86%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in 's-Gravenzande?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in 's-Gravenzande is 52%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in 's-Gravenzande?

  Een rijles bij een rijschool in 's-Gravenzande kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in 's-Gravenzande volgen?

  Bij een van de 12 rijscholen in 's-Gravenzande kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in 's-Gravenzande en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in 's-Gravenzande rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in 's-Gravenzande te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in 's-Gravenzande heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.