Rijscholen in Sambeek

1 rijschool gevonden in Sambeek

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Sambeek of omgeving! Of je nou in Sambeek woont of in de buurt zoals in Bergen, Beugen, Boxmeer, Gennep, Groeningen, Heijen, Holthees, Ledeacker, Oeffelt, Oploo, Ottersum, Overloon, Rijkevoort, Rijkevoort-De Walsert, Sambeek, Sint Anthonis, Smakt, Stevensbeek, Vierlingsbeek, of Vortum-Mullem, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Sambeek

In Sambeek is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Bergen (3), Boxmeer (2), Gennep (2), Oploo (1), Sambeek (1), en Sint Anthonis (2) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Zo ligt in Boxmeer het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 80%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Sambeek.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Bergen. Daar zijn 3 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Bergen op 69%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Sambeek of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Sambeek
kaart rijscholen Sambeek

Statistieken voor Sambeek

1

rijscholen

18%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Sambeek

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Sambeek en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Sambeek en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Sambeek zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Sambeek

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Sambeek?

  Er is 1 rijschool in Sambeek waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Sambeek?

  De beste rijschool van Sambeek is Autorijschool Maad met een gemiddeld slagingspercentage van 18%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Sambeek?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Sambeek is 18%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Sambeek?

  Een rijles bij een rijschool in Sambeek kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Sambeek volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Sambeek kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Sambeek en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Sambeek rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Sambeek te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Sambeek heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.