Rijscholen in Santpoort-Noord

1 rijschool gevonden in Santpoort-Noord

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Santpoort-Noord of omgeving! Woon je in de buurt van Santpoort-Noord zoals Amsterdam, Assendelft, Beverwijk, Bloemendaal, Driehuis, Haarlem, Haarlemmerliede, Heemskerk, IJmuiden, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Spaarndam, Spaarndam-West, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Velserbroek, Wijk aan Zee, of Zandvoort dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Santpoort-Noord

In Santpoort-Noord is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Amsterdam (197), Assendelft (15), Beverwijk (13), Bloemendaal (1), Driehuis (1), Haarlem (49), Heemskerk (16), IJmuiden (6), Santpoort-Noord (1), Santpoort-Zuid (1), Spaarndam (1), Velsen-Noord (1), Velsen-Zuid (1), Velserbroek (7), en Zandvoort (5) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Bloemendaal uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 100%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Amsterdam. Daar zijn 197 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Amsterdam op 56%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Santpoort-Noord of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Santpoort-Noord

Statistieken voor Santpoort-Noord

1

rijscholen

64%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Santpoort-Noord en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Santpoort-Noord zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Santpoort-Noord

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Santpoort-Noord?

  Er is 1 rijschool in Santpoort-Noord waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Santpoort-Noord?

  De beste rijschool van Santpoort-Noord is Van Sprang & Tempo met een gemiddeld slagingspercentage van 64%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Santpoort-Noord?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Santpoort-Noord is 64%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Santpoort-Noord?

  Een rijles bij een rijschool in Santpoort-Noord kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Santpoort-Noord volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Santpoort-Noord kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Santpoort-Noord en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Santpoort-Noord rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Santpoort-Noord te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Santpoort-Noord heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.