Rijscholen in Schaijk

2 rijscholen gevonden in Schaijk

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Schaijk of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je in de buurt van Schaijk zoals Balgoij, Berghem, Grave, Haren, Heesch, Herpen, Niftrik, Nistelrode, Oss, Ravenstein, Reek, Schaijk, Velp, Zeeland, of Zevenbergen dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Schaijk

Er zijn in Schaijk 2 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 64%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Berghem (3), Grave (3), Haren (1), Heesch (7), Herpen (1), Nistelrode (1), Oss (18), Ravenstein (2), Reek (2), Schaijk (2), Velp (7), Zeeland (1), en Zevenbergen (2) een aantal rijscholen die rijlessen in Schaijk aanbieden.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Schaijk kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Reek uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 74%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Oss. Daar zijn 18 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Oss op 49%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Schaijk. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Schaijk

Statistieken voor Schaijk

2

rijscholen

64%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Schaijk en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Schaijk zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Schaijk

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Schaijk?

  Er zijn 2 rijscholen in Schaijk waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Schaijk?

  De beste rijschool van Schaijk is Autorijschool John van der Heijden met een gemiddeld slagingspercentage van 68%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Schaijk?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Schaijk is 64%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Schaijk?

  Een rijles bij een rijschool in Schaijk kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Schaijk volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Schaijk kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Schaijk en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Schaijk rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Schaijk te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Schaijk heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.