Rijscholen in Schijndel

8 rijscholen gevonden in Schijndel

Ben je op zoek naar een rijschool in Schijndel of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Berlicum, Boxtel, Den Dungen, Gemonde, Heeswijk-Dinther, Liempde, Loosbroek, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Sint-Oedenrode, of Veghel woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Schijndel. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Schijndel

Hier tref je een overzicht van alle 8 rijscholen in Schijndel waaruit je kunt kiezen.

Gemiddeld slagen er met 60% in Schijndel iets meer leerlingen voor hun eerste rijexamen dan in de rest van Nederland. Daar ligt het gemiddelde slagingspercentage 3% lager op 57%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Is er in Schijndel een rijschool die bij je past? Je kunt daar dan direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Schijndel
kaart rijscholen Schijndel

Statistieken voor Schijndel

8

rijscholen

60%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Schijndel

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Schijndel en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Schijndel en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Schijndel zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Schijndel

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Schijndel?

  Er zijn 8 rijscholen in Schijndel waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Schijndel?

  De beste rijschool van Schijndel is Rijschool Hans Bolwerk met een gemiddeld slagingspercentage van 82%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Schijndel?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Schijndel is 60%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Schijndel?

  Een rijles bij een rijschool in Schijndel kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Schijndel volgen?

  Bij een van de 8 rijscholen in Schijndel kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Schijndel en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Schijndel rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Schijndel te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Schijndel heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.