rijschool Schiphol

Rijlessen in Schiphol volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Schiphol

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Schiphol en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 52.3052778,4.7992528

Rijles in Schiphol volgen

kaart rijscholen Schiphol

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Schiphol of omgeving? Dat komt goed uit! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Aalsmeer, Aalsmeerderbrug, Amstelveen, Amsterdam, Badhoevedorp, Boesingheliede, De Kwakel, Hoofddorp, Leimuiden, Lijnden, Luchthaven Schiphol, Oude Meer, Ouderkerk aan de Amstel, Rijsenhout, Rozenburg, Schiphol, Schiphol-Rijk, of Uithoorn woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Schiphol. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Hoogste kans van slagen in de buurt van Schiphol

Er is geen rijschool in Schiphol gevestigd, maar we hebben wel een overzicht gemaakt van rijscholen in de buurt. In Aalsmeer (8), Amstelveen (17), Amsterdam (197), Badhoevedorp (3), Hoofddorp (38), Lijnden (2), Ouderkerk aan de Amstel (1), Rozenburg (6), en Uithoorn (6) zijn bijvoorbeeld wel scholen waar je rijlessen kunt volgen.

In Lijnden ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 76%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Schiphol.

Mocht je in Schiphol wonen, dan is Amsterdam de dichtstbijzijnde plaats met de meeste kans op een rijschool met plek. Er zijn daar 197 locaties met een gemiddeld slagingspercentage van 56% waar je kunt beginnen aan het behalen van je rijbewijs.

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier heel eenvoudig een proefles aan bij de rijschool vlakbij Schiphol. Tijdens een proefles kom je te weten of de school en rij-instructeur goed bevallen.
Veel veilige kilometers gewenst!