Rijscholen in Schipluiden

1 rijschool gevonden in Schipluiden

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Schipluiden of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je niet in Schipluiden, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Schipluiden werken ook in plaatsen als 's-Gravenzande, De Lier, Delfgauw, Delft, Den Haag, Den Hoorn, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Maasland, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Schipluiden, Vlaardingen, of Wateringen

Slagingskans in Schipluiden

We hebben in Schipluiden maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Schipluiden kunnen kijken, zoals in 's-Gravenzande (12), De Lier (3), Delfgauw (3), Delft (23), Den Haag (235), Den Hoorn (1), Honselersdijk (3), Kwintsheul (3), Maassluis (14), Monster (3), Naaldwijk (6), Rijswijk (36), Rotterdam (303), Schiedam (39), Schipluiden (1), Vlaardingen (24), en Wateringen (4).

Zo ligt in Kwintsheul het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 72%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Schipluiden.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Rotterdam. Daar zijn 303 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Rotterdam op 44%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Schipluiden of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Schipluiden

Statistieken voor Schipluiden

1

rijscholen

67%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Schipluiden en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Schipluiden zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Schipluiden

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Schipluiden?

  Er is 1 rijschool in Schipluiden waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Schipluiden?

  De beste rijschool van Schipluiden is Vlinder Rij-instructie met een gemiddeld slagingspercentage van 67%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Schipluiden?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Schipluiden is 67%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Schipluiden?

  Een rijles bij een rijschool in Schipluiden kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Schipluiden volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Schipluiden kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Schipluiden en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Schipluiden rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Schipluiden te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Schipluiden heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.