Rijscholen in Schoorl

1 rijschool gevonden in Schoorl

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Schoorl of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Amsterdam, Bovenkarspel, Broek in Waterland, Den Burg, Den Ilp, Diemen, Duivendrecht, Hensbroek, Ilpendam, Landsmeer, Monnickendam, Oostzaan, Schoorl, Stompetoren, Uithoorn, Watergang, Zaandam, of Zuiderwoude woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Schoorl. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Schoorl

We hebben in Schoorl maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Schoorl kunnen kijken, zoals in Amsterdam (197), Bovenkarspel (3), Broek in Waterland (1), Diemen (7), Duivendrecht (2), Hensbroek (1), Landsmeer (1), Monnickendam (3), Oostzaan (2), Schoorl (1), Stompetoren (1), Uithoorn (6), en Zaandam (36).

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Schoorl heb je in Oostzaan. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 72%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Amsterdam. Daar zijn 197 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Amsterdam op 56%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Schoorl of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Schoorl

Statistieken voor Schoorl

1

rijscholen

53%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Schoorl en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Schoorl zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Schoorl

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Schoorl?

  Er is 1 rijschool in Schoorl waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Schoorl?

  De beste rijschool van Schoorl is Verkeersschool Flammeus met een gemiddeld slagingspercentage van 53%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Schoorl?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Schoorl is 53%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Schoorl?

  Een rijles bij een rijschool in Schoorl kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Schoorl volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Schoorl kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Schoorl en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Schoorl rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Schoorl te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Schoorl heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.