Rijscholen in Sibculo

2 rijscholen gevonden in Sibculo

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Sibculo of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Of je nou in Sibculo woont of in de buurt zoals in Beerzerveld, Bergentheim, Brucht, Bruchterveld, Bruinehaar, Daarlerveen, Diffelen, Geerdijk, Kloosterhaar, Langeveen, Mariënberg, Sibculo, Vriezenveen, Vroomshoop, of Westerhaar-Vriezenveensewijk, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Sibculo

Er zijn in Sibculo 2 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 56%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Bergentheim (2), Sibculo (2), Vriezenveen (1), Vroomshoop (1), en Westerhaar-Vriezenveensewijk (3) een aantal rijscholen die rijlessen in Sibculo aanbieden.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Sibculo kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Vriezenveen uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 74%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Westerhaar-Vriezenveensewijk. Daar zijn 3 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Westerhaar-Vriezenveensewijk op 71%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Sibculo. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Sibculo
kaart rijscholen Sibculo

Statistieken voor Sibculo

2

rijscholen

56%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Sibculo

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Sibculo en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Sibculo en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Sibculo zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Sibculo

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Sibculo?

  Er zijn 2 rijscholen in Sibculo waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Sibculo?

  De beste rijschool van Sibculo is Rijschool Sabine met een gemiddeld slagingspercentage van 56%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Sibculo?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Sibculo is 56%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Sibculo?

  Een rijles bij een rijschool in Sibculo kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Sibculo volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Sibculo kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Sibculo en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Sibculo rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Sibculo te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Sibculo heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.