Rijscholen in Siebengewald

1 rijschool gevonden in Siebengewald

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Siebengewald of omgeving! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Bergen, of Siebengewald woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Siebengewald. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Siebengewald

We hebben in Siebengewald maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Siebengewald kunnen kijken, zoals in Bergen (3), en Siebengewald (1).

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Bergen uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 69%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Bergen. Daar zijn 3 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Bergen op 69%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Siebengewald of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Siebengewald

Statistieken voor Siebengewald

1

rijscholen

62%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Siebengewald en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Siebengewald zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Plaatsen in de buurt van Siebengewald

Veel gestelde vragen over rijlessen in Siebengewald

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Siebengewald?

  Er is 1 rijschool in Siebengewald waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Siebengewald?

  De beste rijschool van Siebengewald is Autorijschool Kor Tissen met een gemiddeld slagingspercentage van 62%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Siebengewald?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Siebengewald is 62%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Siebengewald?

  Een rijles bij een rijschool in Siebengewald kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Siebengewald volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Siebengewald kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Siebengewald en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Siebengewald rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Siebengewald te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Siebengewald heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.