Rijscholen in Simonshaven

1 rijschool gevonden in Simonshaven

Ben je op zoek naar een rijschool in Simonshaven of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Abbenbroek, Botlek, Geervliet, Goudswaard, Heenvliet, Hekelingen, Hellevoetsluis, Hoogvliet, Nieuw-Beijerland, Oud-Beijerland, Oudenhoorn, Piershil, Simonshaven, Spijkenisse, Vondelingenplaat, of Zuidland woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Simonshaven. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Simonshaven

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Simonshaven ook een aantal rijscholen. In Geervliet (2), Hekelingen (1), Hellevoetsluis (11), Hoogvliet (14), Oud-Beijerland (8), Simonshaven (1), en Spijkenisse (26) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Simonshaven geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Simonshaven heb je in Simonshaven. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 60%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Spijkenisse. Daar zijn 26 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Spijkenisse op 51%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Simonshaven of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Simonshaven
kaart rijscholen Simonshaven

Statistieken voor Simonshaven

1

rijscholen

60%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Simonshaven en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Simonshaven zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Simonshaven

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Simonshaven?

  Er is 1 rijschool in Simonshaven waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Simonshaven?

  De beste rijschool van Simonshaven is Rijschool Jaap van den Berg met een gemiddeld slagingspercentage van 60%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Simonshaven?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Simonshaven is 60%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Simonshaven?

  Een rijles bij een rijschool in Simonshaven kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Simonshaven volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Simonshaven kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Simonshaven en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Simonshaven rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Simonshaven te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Simonshaven heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.