Rijscholen in Simpelveld

4 rijscholen gevonden in Simpelveld

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Simpelveld of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je in de buurt van Simpelveld zoals Baneheide, Bocholtz, Elkenrade, Eys, Gulpen, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Lemiers, Mechelen, Ransdaal, Schin op Geul, Simpelveld, Vaals, Vijlen, Voerendaal, Wijlre, of Wittem dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Simpelveld

We hebben 4 rijscholen in Simpelveld voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 83%. Mocht er in Simpelveld geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Bocholtz (1), Gulpen (1), Heerlen (25), Kerkrade (14), Landgraaf (17), Lemiers (1), Mechelen (1), Ransdaal (1), Simpelveld (4), Vijlen (1), Voerendaal (4), en Wijlre (1). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Simpelveld aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Simpelveld heb je in Mechelen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 100%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Heerlen. Daar zijn 25 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Heerlen op 62%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Simpelveld. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Simpelveld
kaart rijscholen Simpelveld

Statistieken voor Simpelveld

4

rijscholen

83%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Simpelveld

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Simpelveld en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Simpelveld en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Simpelveld zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Simpelveld

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Simpelveld?

  Er zijn 4 rijscholen in Simpelveld waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Simpelveld?

  De beste rijschool van Simpelveld is Auto-Motorrijschool Ron Winthagen met een gemiddeld slagingspercentage van 95%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Simpelveld?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Simpelveld is 83%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Simpelveld?

  Een rijles bij een rijschool in Simpelveld kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Simpelveld volgen?

  Bij een van de 4 rijscholen in Simpelveld kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Simpelveld en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Simpelveld rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Simpelveld te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Simpelveld heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.