Rijscholen in Sint Hubert

1 rijschool gevonden in Sint Hubert

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Sint Hubert of omgeving! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Beers, Cuijk, Gassel, Haps, Landhorst, Langenboom, Ledeacker, Mill, Oploo, Rijkevoort, Rijkevoort-De Walsert, Sint Agatha, Sint Anthonis, Sint Hubert, Vianen, Wanroij, Wilbertoord, of Zeeland woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Sint Hubert. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Sint Hubert

In Sint Hubert is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Cuijk (7), Haps (2), Landhorst (1), Mill (2), Oploo (1), Sint Anthonis (2), Sint Hubert (1), Vianen (10), Wanroij (1), Wilbertoord (1), en Zeeland (1) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Zo ligt in Landhorst het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 93%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Sint Hubert.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Vianen. Daar zijn 10 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Vianen op 60%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Sint Hubert of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Sint Hubert
kaart rijscholen Sint Hubert

Statistieken voor Sint Hubert

1

rijscholen

73%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Sint Hubert en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Sint Hubert zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Sint Hubert

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Sint Hubert?

  Er is 1 rijschool in Sint Hubert waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Sint Hubert?

  De beste rijschool van Sint Hubert is Autorijschool Balanz met een gemiddeld slagingspercentage van 73%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Sint Hubert?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Sint Hubert is 73%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Sint Hubert?

  Een rijles bij een rijschool in Sint Hubert kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Sint Hubert volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Sint Hubert kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Sint Hubert en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Sint Hubert rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Sint Hubert te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Sint Hubert heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.