Rijscholen in Sint-Michielsgestel

4 rijscholen gevonden in Sint-Michielsgestel

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Sint-Michielsgestel of omgeving! Woon je niet in Sint-Michielsgestel, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Sint-Michielsgestel werken ook in plaatsen als Berlicum, Boxtel, Den Bosch, Den Dungen, Esch, Gemonde, Helvoirt, Rosmalen, Schijndel, Sint-Michielsgestel, of Vught

Slagingskans in Sint-Michielsgestel

In Sint-Michielsgestel hebben we 4 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 51% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Berlicum (1), Boxtel (9), Den Bosch (34), Den Dungen (1), Gemonde (2), Helvoirt (1), Rosmalen (17), Schijndel (8), Sint-Michielsgestel (4), en Vught (10) rijscholen gevonden die in Sint-Michielsgestel rijlessen verzorgen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Sint-Michielsgestel heb je in Berlicum. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 68%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Den Bosch. Daar zijn 34 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Den Bosch op 54%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Sint-Michielsgestel. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Sint-Michielsgestel
kaart rijscholen Sint-Michielsgestel

Statistieken voor Sint-Michielsgestel

4

rijscholen

51%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Sint-Michielsgestel

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Sint-Michielsgestel en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Sint-Michielsgestel en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Sint-Michielsgestel zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Sint-Michielsgestel

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Sint-Michielsgestel?

  Er zijn 4 rijscholen in Sint-Michielsgestel waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Sint-Michielsgestel?

  De beste rijschool van Sint-Michielsgestel is Autorijschool A. Theunissen met een gemiddeld slagingspercentage van 68%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Sint-Michielsgestel?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Sint-Michielsgestel is 51%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Sint-Michielsgestel?

  Een rijles bij een rijschool in Sint-Michielsgestel kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Sint-Michielsgestel volgen?

  Bij een van de 4 rijscholen in Sint-Michielsgestel kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Sint-Michielsgestel en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Sint-Michielsgestel rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Sint-Michielsgestel te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Sint-Michielsgestel heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.