Rijscholen in Sint Nicolaasga

2 rijscholen gevonden in Sint Nicolaasga

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Sint Nicolaasga of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Of je nou in Sint Nicolaasga woont of in de buurt zoals in Boornzwaag, Broek, Dijken, Doniaga, Echten, Echtenerbrug, Eesterga, Follega, Haskerhorne, Idskenhuizen, Joure, Koufurderrige, Langweer, Legemeer, Lemmer, Oldeouwer, Oosterzee, Ouwster-Nijega, Ouwsterhaule, Rohel, Rotsterhaule, Scharsterbrug, Sint Nicolaasga, Sloten, Smallebrugge, Snikzwaag, Teroele, Tjerkgaast, of Woudsend, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Sint Nicolaasga

In Sint Nicolaasga hebben we 2 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 61% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Idskenhuizen (1), Joure (6), Koufurderrige (1), Lemmer (5), Sint Nicolaasga (2), en Tjerkgaast (1) rijscholen gevonden die in Sint Nicolaasga rijlessen verzorgen.

In Koufurderrige ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 89%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Sint Nicolaasga.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Joure. Daar zijn 6 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Joure op 66%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Sint Nicolaasga. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Sint Nicolaasga

Statistieken voor Sint Nicolaasga

2

rijscholen

61%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Sint Nicolaasga en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Sint Nicolaasga zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Sint Nicolaasga

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Sint Nicolaasga?

  Er zijn 2 rijscholen in Sint Nicolaasga waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Sint Nicolaasga?

  De beste rijschool van Sint Nicolaasga is Rijschool De Lange met een gemiddeld slagingspercentage van 75%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Sint Nicolaasga?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Sint Nicolaasga is 61%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Sint Nicolaasga?

  Een rijles bij een rijschool in Sint Nicolaasga kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Sint Nicolaasga volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Sint Nicolaasga kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Sint Nicolaasga en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Sint Nicolaasga rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Sint Nicolaasga te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Sint Nicolaasga heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.