Rijscholen in Sliedrecht

3 rijscholen gevonden in Sliedrecht

Ben je op zoek naar een rijschool in Sliedrecht of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je in de buurt van Sliedrecht zoals Alblasserdam, Bleskensgraaf, Brandwijk, Dordrecht, Hardinxveld-Giessendam, Molenaarsgraaf, Oud-Alblas, Papendrecht, Sliedrecht, Wijngaarden, of Zwijndrecht dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Sliedrecht

We hebben 3 rijscholen in Sliedrecht voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 55%. Mocht er in Sliedrecht geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Alblasserdam (8), Bleskensgraaf (2), Dordrecht (50), Hardinxveld-Giessendam (8), Oud-Alblas (1), Papendrecht (10), Sliedrecht (3), en Zwijndrecht (16). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Sliedrecht aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Sliedrecht heb je in Alblasserdam. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 64%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Dordrecht. Daar zijn 50 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Dordrecht op 50%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Sliedrecht. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Sliedrecht

Statistieken voor Sliedrecht

3

rijscholen

55%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Sliedrecht en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Sliedrecht zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Sliedrecht

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Sliedrecht?

  Er zijn 3 rijscholen in Sliedrecht waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Sliedrecht?

  De beste rijschool van Sliedrecht is Autorijschool Ton in 't Veld t.h.o.d.n. NXXT met een gemiddeld slagingspercentage van 66%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Sliedrecht?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Sliedrecht is 55%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Sliedrecht?

  Een rijles bij een rijschool in Sliedrecht kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Sliedrecht volgen?

  Bij een van de 3 rijscholen in Sliedrecht kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Sliedrecht en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Sliedrecht rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Sliedrecht te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Sliedrecht heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.